Geschiedenis

Na een zoektocht naar passende opvang voor haar eigen kinderen, raakte Ruth van de Laar er van overtuigd dat ze beter zelf een kinderopvang kon opzetten. Daarom richtte zij in 1987 Kinderopvang Ukkie op. Een kinderopvang ontstaan vanuit liefde voor kinderen. Een opvang die beter aansloot bij de behoeftes van kinderen én ouders. Al ruim 27 jaar lang stort Ruth zich met heel veel liefde op haar werk en kinderopvang Ukkie..

KOOS is als kinderopvangorganisatie gevestigd in de gemeente Raalte en Olst-Wijhe. Het centraal bureau van KOOS is gevestigd in Raalte, daarnaast heeft KOOS ruim 40 verblijven in de hele regio. KOOS biedt liefdevolle en persoonlijke kinderdagopvang, peuterwerk, voor- en naschoolse opvang, vakantieopvang en gastouderopvang aan.

Inmiddels worden onze pedagogische medewerkers nog steeds in de basis gedreven door hun liefde voor kinderen. Het team bestaat onder andere uit collega’s van het allereerste uur én uit medewerkers die als kind zelf bij kinderdagverblijf Ukkie, Buitenschoolse opvang Kids-Base, Buitenschoolse opvang de Fakkel of Peuterwerk de Vonkjes hebben gespeeld. We zijn er stiekem best een beetje trots op dat zij mede door hun uitstekende ervaringen ook voor ons prachtige vak hebben gekozen.