Uw gezin

Ieder gezin is anders. Uw gezin is anders dan dat van uw buren, uw vrienden of uw collega’s. Deze week heeft u misschien behoefte aan een paar uur opvang, maar volgende week misschien wel vier hele dagen. U staat er alleen voor of u heeft veel hulp van uw partner en/of familie.

Wat uw situatie ook is, wij helpen u graag bij de invulling van uw kinderopvang. Zonder onduidelijke kleine lettertjes of langlopende contracten. Maar met ruime openingstijden, flexibele contracten en nog veel meer.

Wilt u weten welke oplossing wij voor uw weekkalender hebben? Neem dan contact op met een van onze planners via 0572-360185 of via klantbeheerapeldoorn@kinderopvangkoos.nl. In een vrijblijvende kennismaking leiden wij u rond door onze kinderopvang en bespreken wij samen de beste oplossing voor uw situatie.

U als ouder
Als ouder kent u uw kind het beste. U weet wat uw kind beweegt, hoe hij/zij zich voelt en waar hij/zij zich het meeste bij thuis voelt. Daarom hechten we heel veel waarde aan een goede communicatie met u. Dit merkt u tijdens de overdrachten, in onze berichtgeving en tijdens andere contactmomenten.

 Wij vinden het belangrijk om samen met u betrokken te zijn bij uw kind en zijn graag uw klankbord voor uiteenlopende vragen en mogelijkheden.