BSO Kids-Base en BSO de Fakkel

De BSO Kids-Base en BSO de Fakkel is er voor alle kinderen die in Apeldoorn Zuid naar de basisschool gaan. We hebben twee locaties, een aan de Arnhemseweg en een in Basisschool de Fakkel.

Buitenschoolse opvang, Kids-Base,  is een fijne plek, waar kinderen na schooltijd heerlijk kunnen spelen en kunnen bijkomen van de drukke schooldag. Lekker buiten klimmen, rennen en heerlijk vies worden. Of binnen gezellig knutselen, verkleden of heuse hutten bouwen.

Ook bij BSO Kids-Base en BSO de Fakkel staat het groepsproces en de sociale vaardigden van de kinderen centraal, maar het belangrijkste is dat de kinderen in een veilige en vertrouwde omgeving vooral nog even kind kunnen zijn.

De BSO’s
BSO Kids-Base  en BSO de Fakkel is er voor alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar die in Apeldoorn naar school gaan. Zij staan in onze BSO’s  centraal. Daarom vinden wij hun stem dan ook zeer belangrijk. In een heuse kinderraad laten zij zich horen. Zij geven aan waar hun behoeften liggen in de vrijetijdsbesteding en wij geven daar, binnen de grenzen van onze mogelijkheden, gehoor aan. Mede daarom hebben ook de oudere kinderen het bij ons super naar hun zin.

 

Bent u benieuwd naar het pedagogisch beleid van BSO Kids-Base en BSO de Fakkel? U kunt het hele beleid als PDF downloaden op de pagina ‘pedagogisch beleid